top of page

HOUTEN DEUREN EN HOUTEN POORTEN IN WEST-VLAANDEREN

Houten binnendeuren, buitendeuren en poorten op maat

Houten deuren en poorten hebben een robuuste, warme look. Ze drukken hun stempel op uw hele woning met klasse en grandeur. Schrijnwerkerij Devreker vervaardigt houten deuren en poorten op maat in heel West-Vlaanderen. Zowel houten binnendeuren en houten buitendeuren als houten poorten realiseren we volgens de kneepjes van het vak, van opmeting tot plaatsing. Hiervoor beschikken we over een modern CNC-machinepark. Ook voor deurbekleding kan u bij ons terecht.

Schrijnwerkerij Devreker

Anthony:

 Noël:

Alle stijlen, vele houtsoorten

Een landelijke of eerder moderne stijl? Rustiek of juist heel strak? Wij vervaardigen houten binnen- en buitendeuren of houten poorten die naadloos bij uw gevel, oprit, tuin of interieur passen. Hiervoor werken we met verschillende degelijke houtsoorten zoals afzelia, merbau, meranti, oregon en Noorse den.

Laminaatdeuren en brandwerende deuren

Laminaatdeuren worden afgewerkt met HPL of High Pressure Laminate, waardoor deze binnendeuren slijtvast, krasvast, sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. We specialiseren ons ook in hoogwaardige brandwerende deuren: tot in de puntjes afgewerkt, veilig en in regel met de geldende normen en voorschriften.

Waarom kiezen voor houten deuren of poorten op maat?

Houten binnendeuren, buitendeuren of een houten poort, een goede keuze:

Weinig onderhoud

Oerdegelijke kwaliteit

Isolerende kenmerken

Warm en authentiek karakter

Overschilderbaar

Passend bij elke stijl

Renovatie van beschermende erfgoedstukken

Eigenaar van een eeuwenoud herenhuis of een ander uniek historisch pand? De renovatie van beschermde erfgoedstukken vergt een unieke aanpak. Vertrouw op Devreker om uw schrijnwerk of timmerwerk met de grootste zorgvuldigheid en kennis van zaken in zijn oude glorie te herstellen. Wij realiseren ook al uw houten ramen op maat!

Houten deuren of een houten poort op maat in West-Vlaanderen. Contacteer Schrijnwerkerij Devreker meteen!

bottom of page